maanantai 4. helmikuuta 2013

Uusi blogi vanhat kujeet!

Karvasnapsi muutti hyväksi havaittuun bloggeriin! Vuodatus käräytti kaikista kolmesta siellä olleesta blogistani kuvat ja uudistus ei silmää miellyttänyt, joten nostin kytkintä ja muutin tänne. Uusi blogi, vanhat kujeet! Samalla jengillä mennään (vielä ainakin jonkin aikaa ;) ) eli muonavahvuuteen kuuluu:

Poju: Tuo armoitettu tollomies, hyväsydämisin ja herttaisin koiraeläin universumin tällä puolella. Poju on 3,5v sileäkarvainen collie. Poju tuli meille aikoinaan "heräteostoksena" kun hovawarttimme Allu kuoli. Täytekoirasta tuli sydämenvaltaaja kun Poju ui rintalihasten alle ja pesi sinne. Poju pelkää sähkökatkoksia ja kaikkea siihen liittyvää (äkillistä pimeyttä, ukkosta) mutta muut asiat maailmassa on sille kivoja ja lähtökohtaisesti kaikki on positiivista. Viimeisimmän el tarkistuksen yhteydessä todettiin että Poju on erittäin lihaksikas, sopivan painoinen ja hammaskivikertymiä lukuunottamatta oikein terve poika. Poju on sisätiloissa rauhallinen, suorastaan flegmaattinen! Mutta ulkona väsymätö lenkkeilijä, treenaaja ja leikkijä. Olen ollut Pojuun erittäin tyytyväinen ja Pojun ansiosta seuraavakin koiramme tulee takuulla olemaan samaa rotua.



Kissat: Niputan nyt yhden otsikon alle meidän kolme liitopantteriamme; Ensio Kutvonen, Lyra Loponen ja Kustaa Maanteiden Kuningas. Enska ja Lyra tulivat meille Rääkkylästä syrjäiseltä maatilalta. Alunperin meille piti tulla vain Enska, mutta kun kantokoppaan tunki sisälle myös Lyra, tuo pieni sähisevä pureva raitapallo, niin lopputulema oli että kotiin lähti kaksi kissaa. Kusti löytyi Keski-Suomalaiselta hyiseltä maantieltä alkutalvesta aamuyöstä. Se nuoli tiehen jäätynyttä raatoa ollenkaan autoja väistämättä. Otin Kustin mukaani ja kun sitä ei kukaan kysellyt, niin meillehän se jäi. Kusti oli alusta asti, kaikista vammoistaan huolimatta, erittäin hellyydenkipeä ja sosiaalinen. Edelleenkin se on kolmikosta "koiramaisin" ja sosiaalisin.



Akvaarioista: Akvaario oli lapsuuden haaveeni ja nyt niitä on minulla kokonaista kolme kappaletta. Yhdessä asuu kaksi rapua, toisessa partaimumonneja ja pikkufisuja, kolmannessa vähän isompia fisuja ja muutama pohjaeläin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti